site stats

Wat is ODIRIS

Homepage / Wat is ODIRIS

ODIRIS is een kwalitatieve ICT organisatie die geheel gericht is op het leveren van hoogwaardige ICT Specialisten. Hiervoor beschikt ODIRIS over een eigen pool van specialisten en over een uitgebreid netwerk met ZZP-ers.

De doelstelling van ODIRIS is het zorgdragen voor een optimaal resultaat bij uw ICT vraagstukken en oplossingen. Hierbij kunt u vertrouwen op de kennis, vakkundigheid en betrouwbaarheid van onze organisatie en specialisten.

Voor elke ICT omgeving leveren wij gemotiveerde en gecertificeerde specialisten. Onze serviceniveaus worden continue bewaakt, waarbij klant tevredenheid, de te behalen resultaten, certificering van de medewerkers en de kwaliteit van de interne processen constant worden gemeten.

Onze medewerkers zien het als hun primaire verantwoordelijkheid om vanuit de ODIRIS filosofie hun functie uit te oefenen. Om er voor te zorgen dat onze ICT- specialisten optimaal voorbereid zijn voor het uitoefenen van hun functie, besteden wij uitgebreid aandacht aan de kwaliteit van opleidingen voor onze specialisten. Zij bepalen immers het gezicht en de kwaliteit van ODIRIS
.

Waarom zou u voor ODIRIS moeten kiezen? Ons antwoord is dan: wij realiseren een optimale klanttevredenheid door onze aanpak, kwaliteitsniveau en de professionele instelling van onze medewerkers

✔ Professionele instelling;
✔ Kwaliteitgarantie;
✔ Optimale prijs / kwaliteitsverhouding
✔ Specialist in ICT Specialisten;
✔ Persoonlijke aanpak;
✔ Geen CV Schuiver;
✔ Vast aanspreekpunt;
✔ Korte lijnen;
✔ De juiste man op de juiste plaats!