site stats

Opdrachtgevers

ODIRIS? Omdat elke opdracht maatwerk is!
Homepage / Opdrachtgevers

 

ODIRIS voor opdrachtgevers

De ICT sector veranderd snel. Projecten dienen steeds sneller opgeleverd te worden en goed (tijdelijk) ICT personeel is moeilijk te vinden. Met  de ICT specialisten van ODIRIS haalt u ervaring, kennis en kunde binnen. Onze medewerkers  zijn gewend deadlines te halen en zijn specialisten op hun vakgebied.

Elke klant is anders en elk project een uitdaging. Juist daarom levert ODIRIS maatwerk. Of u op zoekt bent naar goed vast personeel of u heeft een project dat opgeleverd moet worden, ODIRIS levert u de ICT specialist die u nodig heeft.

 

Direct hulp nodig of op zoek naar vast personeel?

  ODIRIS voor de Contracthandeling / Broker

  U huurt professionals (zelfstandigen en/of in dienst van niche-leveranciers) in die u zelf werft en selecteert, maar u wilt zeker weten dat dit risicoloos gebeurt? ODIRIS neemt alle risico’s graag volledig van u over.

  Lees meer

  ODIRIS Als matchmaker

  U wilt te allen tijde beschikking hebben over de beste professional op het juiste moment voor de meest scherpe voorwaarden. Maar hoe zorgt u hiervoor in een flexibele arbeidsmarkt die zo enorm versnipperd is? We maken het u graag gemakkelijk. U legt uw vraagstuk bij ons neer en wij ontsluiten de complete externe inhuurmarkt voor u.

  Lees meer

  ODIRIS als Managed Service Provider

  Het proces om te komen tot de succesvolle inhuur van externe capaciteit is complex. De grote hoeveelheid stakeholders in het proces, is vaak een vertragende factor. Heeft u wel eens nagedacht over het outsourcen van het complete proces?

  Lees meer

  Detachering

  U wilt beschikken over goed gekwalificeerd en gecertificeerd ICT personeel?

  Met de ICT specialisten van ODIRIS bent u er van verzekerd dat uw projecten professioneel worden uitgevoerd.

  Lees meer

  Detavast

  Heeft u behoefte aan eigen, vaste ICT specialisten maar vereist de functie een langere proeftijd of wilt u zich niet verdiepen in de specialistische taak van het werven & selecteren? Dan is de ODIRIS detavast-constructie voor u een ideaal alternatief.

  lees meer

  ODIRIS Werving & Selectie

  Odiris Werving & Selectie verzorgt de werving- en selectie van het door u gewenste ICT personeel tegen een betaalbaar tarief.

  ODIRIS heeft veel ervaring en beschikt over een breed netwerk. ODIRIS is van mening dat iedere zoekopdracht uniek is en dat dus een individuele aanpak nodig is om de “perfecte” kandidaat te leveren.

  Lees meer