site stats

ODIRIS en Werving & Selectie

De juiste man/vrouw op de juiste plek!
Homepage / ODIRIS en Werving & Selectie

ODIRIS Werving & Selectie

ODIRIS Werving & Selectie verzorgt de werving- en selectie van het door u gewenste ICT personeel tegen een betaalbaar tarief.

ODIRIS heeft veel ervaring en beschikt over een breed netwerk. ODIRIS is van mening dat iedere zoekopdracht uniek is en dat dus een individuele aanpak nodig is om de “perfecte” kandidaat te leveren. Wij werken met lage initiële opstartkosten en brengen een vast bedrag in rekening wanneer wij de vacature met een geschikte kandidaat hebben vervuld. Hoge percentages van brutolonen zijn uitgesloten.

Voor onze opdrachtgevers werven wij hoofdzakelijk goed- gekwalificeerde ICT specialisten voor tijdelijk of langdurend personeelstekort. We richten ons niet op het zo snel mogelijk plaatsen van zoveel mogelijk specialisten, maar op het vinden van steeds weer een perfecte aansluiting tussen de eisen en wensen van onze opdrachtgevers en die van de specialisten die wij bemiddelen.

Een succesvolle werving, staat of valt met een juiste voorbereiding, het werkelijke werk wordt geleverd in de voorbereiding. ODIRIS is bij de opdrachtgevers proactief betrokken bij het in kaart brengen en houden van de behoeften aan binnen de ICT organisatie.

ODIRIS staat klaar voor het inventariseren en oplossen van uw recruitment vraagstukken. Na het eerste verkennend gesprek wil ODIRIS graag een langdurige en succesvolle samenwerking opzet met haar klant.

De voordelen op een rij:
✓ Professionele instelling;
✓ Kwaliteitsgarantie;
✓ Optimale prijs/kwaliteitsverhouding;
✓ Specialist in ICT Specialisten;