site stats

ODIRIS als Bemiddelaar – Matchmaker

De professionals op het juiste moment tegen de meest scherpe voorwaarden?
Homepage / ODIRIS als Bemiddelaar - Matchmaker

ODIRIS Als bemiddelaar - Matchmaker

U wilt de beschikking hebben over de beste professional op het juiste moment en tegen de beste voorwaarden, maar hoe zorgt u hiervoor in een flexibele, versnipperde markt? Wij maken het u graag gemakkelijk. Uw vraagstuk legt u bij ons neer en wij ontsluiten de complete externe markt voor u. ODIRIS werkt al 13 jaar samen met Zelfstandig Professionals(ZZP) en Leveranciers die professionals in vaste dienst hebben. Deze kennis staat voor u klaar. Op het moment dat u dat nodig heeft.

Hoe werkt het?

Omdat het niet alleen om hard skills maar ook op soft skills gaat, komen we graag eerst met u en uw organisatie in contact, wanneer we die goed in beeld hebben kunnen we  de juiste professional bij uw behoefte vinden.

U vraagt en wij draaien! ODIRIS verzorgd de werving en selectie, waarna we u de beste professionals aanbieden tegen de meest scherpe voorwaarden.

Of u de professional inhuurt bepaald u zelf, nadat u in een gesprek met één of meerdere kandidaten heeft bepaald of dat wij de juiste match hebben gemaakt.

Bij een geslaagde match verzorgen wij de volledig contractuele- en financiële afwikkeling. Daarnaast ondersteunen we de ingehuurde professional bij alle zaken die komen kijken bij het ondernemerschap. Zo kunt u zich richten op uw kerntaken en kan de ingehuurde professional zich volledig richten op waarvoor u hem/haar ingehuurd heeft.

Betaal nooit teveel!

Hoe we dat garanderen?

  • ODIRIS rekent een vaste opslag per uur, Geen verborgen marges;
  • De marktwerking zorgt ten allen tijde voor een marktconform tarief.
  • Geen ketenvorming,

ODIRIS heeft de dienstverlening lean and mean ingericht om de kosten voor de ondernemers/opdrachtgevers in ons netwerk drastisch te kunnen verlagen.

Denk hierbij aan;

  • verzekeringen,
  • administratiediensten,
  • mobiliteitsoplossingen etc.

Wilt u vooraf weten wat u ongeveer betaalt voor een bepaald type professional? Wij houden van ons volledige netwerk bij wat de marktconforme tarieven zijn. Met een snelle benchmark kan ODIRIS  direct een zeer reële schatting maken.